Jazz Supply

Achtergrond Jazztrio voor uw receptie, bruiloft of feest


Jazz Trio Jazz Supply
Den Haag
06-24284275
info@jazzsupply.nl

Waarom Jazz Supply


Kwaliteit en Ervaring

Neem de best opgeleide muzikanten die er te vinden zijn en voeg daar 10 jaar ervaring aan toe en u komt uit bij Jazz Supply. Wij hebben ruime ervaring in het muzikaal omlijsten van de meest uiteenlopende gelegenheden: van bruiloft tot bedrijfsfeest en van beurs tot intiem diner voor 6 personen. In combinatie met de expertise van onze opleiding aan het Koninklijk Conservatorium (met wereldfaam op het gebied van jazz) maakt dit Jazz Supply tot een jazz trio van het hoogste niveau. In de loop der jaren hebben wij een zeer groot repertoire opgebouwd waarmee gemakkelijk tot zelfs een hele dag aan gevarieerde muziek gespeeld kan worden.

Zowel achtergrond als om op te dansen

Onze muziek is zeer geschikt als achtergrond bij kleine of informele bijeenkomsten waarbij nog op een prettige manier een gesprek gevoerd moet kunnen worden. U kunt ons echter ook inzetten als aankleding van grote gelegenheden of wanneer u wilt dansen op swingende jazz. Zowel het repertoire als het volume kunnen wij aanpassen aan de stijl en sfeer die u voor ogen heeft. Indien gewenst breiden we de band uit met drums of zang.

Eerst Live beluisteren

Jazz Supply is de enige band die u vooraf kunt komen beluisteren bij een gezellig live optreden. Dit is natuurlijk de ultieme mogelijkheid om te zien of Jazz Supply is wat u zoekt. Tevens heeft u dan de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek uw wensen met ons te bespreken en gebruik te maken van onze ervaring en ons advies.

Betrouwbaar en flexibel

Jazz Supply staat niet alleen voor goede achtergrond jazz, maar ook voor het nakomen van onze afspraken. Wij zijn altijd op tijd aanwezig en maken heldere afspraken die we nakomen. Daarnaast stellen we ons flexibel op en stemmen af op de sfeer van de gelegenheid waar we spelen. Wij staan hierbij altijd open voor de ideeŽn en wensen van onze opdrachtgevers.

Uitbreiding met drums of zang

Op verzoek is het mogelijk om Jazz Supply uit te breiden met bijvoorbeeld drums en/of zang. Jazz Supply krijgt zo een extra feestelijk karakter. Ook hierbij staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij werken uitsluitend met de beste muzikanten.

Vraag nu uw offerte aan

Jazz Supply bestaat uit:

SÝren Ballegaard - Saxofoon

Olaf Meijer - Contrabas

Jens Larsen - Gitaar

 Een paar reacties van klanten: 


Prettig contact, goede afspraken

Ik had jullie via internet gevonden en vond het toch spannend of het allemaal wel goed zou verlopen, maar dat ging uitstekend! Prettig contact, goede afspraken kunnen maken die ook helemaal nagekomen zijn. En het allerbelangrijkste: jullie muziek en manier van spelen was heerlijk!

Quirine van der Steen, Utrecht


Niet zomaar "werk"!

Wij kijken terug op een perfecte bruiloft met een sprankelend feest.... Veel complimenten van onze gasten voor jullie spel. Mijn buurman merkte op dat je kon zien dat jullie er ook plezier in hadden,het was niet zomaar "werk".

Stefan en Jan juni '10

JS

Home

Boekingen

1. Luister en Kijk
2. Lees reacties
3. Waarom Jazz Supply
4. Jazz Band Kiezen
5. Neem contact op

Overige Informatie

Zakelijke bijeenkomsten
Bruiloften

+ Drums/Zang?
Kerst Special
FAQ

Jazz Supply
Live Meemaken?
Klik Hier!
Follow jazzsupply on Twitter

       © Copyright 2010 Jazzsupply.nl - Kvk nr. 27.34.38.28 - Tel: 06 24 28 42 75 - E-mail: info@jazzsupply.nl