Gezellig swingend Jazz Trio voor uw Bruiloft

Jazz Supply vormt het perfecte Jazz Trio voor uw bruiloft. Bij ieder onderdeel van de dag kan Jazz Supply een mooie toevoeging aan het geheel zijn.

Jazz Supply op de receptie

Tijdens de receptie van uw bruiloft verzorgt Jazz Supply gezellige jazzy muziek. Het trio speelt swingende achtergrondjazz waarbij uw gasten op een aangename manier een gesprek kunnen voeren. Terwijl u alle aandacht aan uw gasten kunt schenken zorgt jazz trio Jazz Supply voor muziek die voor iedereen toegankelijk is. Van de allerjongsten – die misschien wel voor het eerst een jazztrio zien- tot de oudsten, die vaak het repertoire nog van vroeger kennen. Hiermee heeft dit jazz trio echt een toegevoegde waarde op uw receptie.

 

Jazz Supply op uw feest

Ook voor het feest is Jazz Supply de perfecte keuze. Het enorme repertoire dat het trio beheerst, alsmede de het hogen niveau en de ruime ervaring, maakt dat zij gemakkelijk in de sfeer van het feest mee kunnen gaan. Zonder problemen speelt het jazz trio een hele avond lekkere en gevarieerde achtergrondjazz, maar met het zelfde gemak spelen ze nummers die geschikt zijn om op te (stijl)dansen. Daarnaast is het ook mogelijk om het trio uit te breiden met drums of zang, mocht u net nog wat extra willen!

 

Jazz Supply bij de ceremonie

Regelmatig wordt Jazz Supply gevraagd om de huwelijksceremonie op te luisteren met nummers die het bruidspaar dierbaar zijn. Het hoogtepunt van de dag krijgt op die manier een extra zilveren randje dat het moment onvergetelijk maakt. Omdat de ceremonie een zeer persoonlijke aangelegenheid horen wij graag wat uw wensen zijn, hierop kunnen wij de mogelijkheden en prijzen met u bespreken.